top of page

Cargo bikes или Товарни велосипеди

Товарните велосипеди освен че са екологично чиста алтернатива на колите, са и доста практични. Тези триколки могат да возят до 100кг без водача, разбирасе. Няма да ви се налага и да търсите паркомясто или да плащате за гориво.

Също така са изключително безопасни - толкова са стабилни, че почти няма вяариант да се преобърнат при каране а и почти всички модели на пазара са обезопасени така че при сблъсък "товара" да не пострада много ;).

Товарните велосипеди могат лесно да заменят колата при ежедневните ви пътувания в града. Стават за всичко, за което и една кола става, но както се казва : "Работят с мазнини и ви спестяват пари".

Обърнете внимание на семейството по-горе - семейство от четири се вписва идеално ... и все още има място за пазарски чанти. Няма проблем! И да, зима е, малко студен ветрец, и все пак товарните велосипеди са перфектният избор за пътуването на това датско семейство.


Триколките ви дават свобода да се движите и да носите нещата, от които се нуждаете във всекидневния си живот без никакъв проблем. Но също така и инфраструктурата (като тази от снимката в Копенхаген) трява да е проектирана достатъчно широко, за да осигури място за товарни велосипеди, така че никога да не се чувствате нежелани.


Да, приликата не е случайна. В Индия те са "хит" от одавна. Вярно, там няма велоалеи, но това не спира индийците да ги ползват навсякъде и почти не съществува нещо което да не може да се превози с тези колела.

Много по трудно е да вкарате дръвче в колата си от колкото в такова колело (от личен опит).На пазара вече съществуват най-различни модели, за всякакви приложения.


Товарните велосипеди много добре се пригаждат и за най-различни комерсиални цели.151 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Суперблокове

תגובות


bottom of page