top of page

Дрезина вместо влак - Railriders

Актуализирано: Oct 26, 2020


Семейство Метлен предлага разходки с дрезина по изоставена влакова линия. Релсите минават през невероятни природни гледки в долината Wallowa Valle, Орегон, до които дори и с кола не се стига. Страхотно преживяване за групи, семейства или просто за отдих на открито. За 2часа обиколен маршрут или дневни пътешествия, в гористи месности или по крайбрежието на Орегон.


Самите дрезини всеки може да ги кара, нямат скорости и не се налага да завивате, че дори и да мислите.Само трябва да въртите педалите. За разлика от влака са почти безшумни и през цялото време може да се наслаждавате на природата без да сте затворени във вагон.


Как започва всичко?

Ким и Анита Метлен са запалени колоездачи и активно развиват велосипедния туризъм в Орегон. Притежават и магазин за колела. Фитнес фенове, защитници на природното и историческото наследство, те се възхищавали на красивите гледки от влаковото трасе Joseph Branch. След като поразучили какво правят по света с изоставените влакови линии, разбрали че съществуват успешно развити бизнеси и така се заели да си направят собстевн.


С помощта на местни компании проектират и изработват прототип на дрезина през 2013 г. След това получили разрешение от властите да използват линията и така бизнеса започнал.

През лятото на 2015, 4000 души са се возили с дрезините на Ким и Анита.



105 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page