Карта_уебсайт-05.png
2_Artboard 17-05.png
2_Artboard 17-05.png
1/4

Малашевци; Левски Г; Левски В; Сухата река; Васил Левски; Христо Ботев; СПЗ Слатина; Слатина; Полигона; БАН IV км; Младост 1

Neighbourhoods:

length 9 km

East section